Whiskey Sour er måske den mest kendte af de mange sour cocktails. Whiskey Sour er med sin perfekte kombination af syre og sødme, en cocktail som kan nydes hele året rundt. Lær at lave den perfekte Whiskey Sour i artiklen her.
Den første nedskrevne opskrift af Whiskey Sour stammer fra 1862, hvor Jerry Thomas udgav The Bartender’s Guide. Man mener dog at cocktailen har endnu flere år på bagen, og skulle efter sigende være opstået blandt sejlende, i et forsøg på at bekæmpe flere almindelige sygdomme.
Whiskey Sour Opskrift:
– 5 cl Whiskey
– 2 cl sukkersirup
– 3 cl citronsaft
– 1 æggehvide
– 1 dash angosturabitter
– isterninger
Sådan laver du en Whiskey Sour:
1. Hæld whiskey, sukkersirup, citronsaft og æggehvide i en shaker.
2. Shake uden is.
3. Fyld shakeren med isterninger.
4. Shake med is
5. Strain shakerens indhold over i et glas, gerne et lowball glas, fyldt med knust is.
Du er nu klar til at imponere dine gæster med lækre Whiskey Sour’s.
Om du har brug for en professionel bartender, en komplet bar-løsning eller gerne vil tage dit arrangement til det et højere niveau med en ginsmagning eller et cocktailkursus, kan det alt sammen klares med hjælp fra Caterbar. Se linket for mere information: https://www.caterbar.dk/