Rom Sour er en af de mange Sour cocktails, og er en variation af den klassiske Whiskey Sour. Rom Sour har den fordel, at den foruden sin syrlige smag, også er en smule sødere end Whiskey Sour. Lær at lave den perfekte Rom Sour i artiklen her.
Rom Sour kan fås på langt de fleste barer og natklubber, og med god grund. Rommen tilfører nemlig den klassiske sour cocktail noget som whiskey ikke kan. Den søde smag fra rommen gør at Rom Sour er velegnet til næsten en hver lejlighed.
Rom Sour Opskrift:
– 5 cl mørk rom
– 2 cl sukkersirup
– 3 cl citronsaft
– 1 æggehvide
– 1 dash angosturabitter
– Isterninger
Sådan laver du en Rom Sour:
1. Hæld rom, citronsaft, sukkersirup og æggehvide i en shaker.
2. Shake uden is.
3. Fyld nu shakeren med isterninger.
4. Shake med is.
5. Strain indholdet over i et glas, gerne et lowball glas, fyldt med knust is.
Du er nu klar til at imponere dine gæster med lækre Rom Sour’s.
Om du har brug for en professionel bartender, en komplet bar-løsning eller gerne vil tage dit arrangement til det et højere niveau med en ginsmagning eller et cocktailkursus, kan det alt sammen klares med hjælp fra Caterbar. Se linket for mere information: https://www.caterbar.dk/