Mojito er en vaske ægte sommer klassiker. Den friske, læskende og søde smag, er perfekt til de lange lyse sommernætter. Lær at lave den perfekte Mojito i artiklen her.
Mojito stammer fra Cuba. Man ved dog ikke med sikkerhed hvem og hvordan den velkendte cocktail blev opfundet. Nogle mener det var det arbejdende folk i de cubanske sukkerrørmarker, mens andre mener det var de europæiske søfarende, som drak drinken på grund af dens indhold af lime, hvilket hjalp med at bekæmpe skørbug.
Mojito opskrift:
– En håndfyld friske mynteblade.
– 6 limebåde
– 4 cl lys rom
– 2 tsk. rørsukker
– Knust is
– Danskvand.
Sådan laver du en Mojito:
1. Kom limebåde og rørsukker i et glas.
2. Brug en muddler til at presse saften ud af limebådene og blande det med rørsukkeret.
3. Tag dine mynteblade og give dem et hårdt klap, så aromaerne frigiver sig. Kom dem derefter i glasset.
4. Fyld glasset med knust is og tilføj rom.
5. Vend hele glassets indhold med en barske, således at alle ingredienserne bliver godt blandet.
6. Sørg for at glasset er helt fyldt med knust is, og top med danskvand.
7. Pynt cocktailen med en limeskive og tilføj sugerør.
Du er nu klar til at imponere dine gæster med lækre Mojitos.
Om du har brug for en professionel bartender, en komplet bar-løsning eller gerne vil tage dit arrangement til det et højere niveau med en ginsmagning eller et cocktailkursus, kan det alt sammen klares med hjælp fra Caterbar. Se linket for mere information: https://www.caterbar.dk/