Moscow Mule er en simpel, men utrolig velsmagende cocktail. Med sin traditionelle servering i kopper glas, er den tilmed indbydende, og gør sig således godt til de fleste begivenheder. Lær hvordan du laver den perfekte Moscow Mule i artiklen her.
Moscow Mule opstod i 1940’ernes USA. Cocktailen opstod efter sigende efter 3 fortvivlende forretningsmænds heldige møde på en bar i USA . Èn ville øge salget af vodka, som dengang ikke var populær i USA. Èn ville sælge kopper glas, og én ville øge saldet af gingerbeer i sin bar. Efter et par drinks opstod ideen til Moscow Mule, som havde til formål at øge salget af vodka, gingerbeer og kopper glas.
Moscow Mule Opskrift:
– 4 cl Vodka.
– 2 cl limesaft.
– Gingerbeer.
– Isterninger.
Sådan laver du en Moscow Mule:
1. Fyld et glas – kopper glas – med isterninger, vodka og limesaft, og omrør.
2. Top med gingerbeer.
3. Servér.
Du er nu klar til at servere lækre Moscow Mule’s til din næste fest.
Om du har brug for en professionel bartender, en komplet bar-løsning eller gerne vil tage dit arrangement til det et højere niveau med en ginsmagning eller et cocktailkursus, kan det alt sammen klares med hjælp fra Caterbar. Se linket for mere information: https://www.caterbar.dk/