Piña Colada er en klassisk sommercocktail, der med sin sødme og friske smag er blevet yderst populær. Lær hvordan du laver den perfekte Piña Colada i artiklen her.
Piña Colada er opfundet i Puerto Rico af den lokale bartender Ramón “Monchito” Marrero. Ramón arbejdede i over 3 måneder på at få smagen af Puerto Rico ned i et glas. Efter et utal af forsøg med forskellige cocktail-variationer, skabte Ramón, i 1954, cocktailen vi i dag kender som Piña Colada. Cocktailen er sidenhen blevet en af verdens mest populære cocktails og et symbol på den dets hjemland. Piña Colada betyder desuden filtreret ananas på spansk.
Piña Colada opskrift:
– 4 cl. Malibu
– 4 cl. Kokusmælk
– 8 cl. Ananasjuice
– Isterninger
Sådan laver du en Piña Colada:
1. Fyld en shaker med isterninger, mailbu, kokusmælk og ananasjuice.
2. Shake indholdet grundigt og hæld det over i et glas, gerne et highball glas.
3. Tilsæt et sugerør og en skive ananas.
Du er nu klar til at servere lækre Piña Colada’s til din næste sommerfest.
Om du har brug for en professionel bartender, en komplet bar-løsning eller gerne vil tage dit arrangement til det et højere niveau med en ginsmagning eller et cocktailkursus, kan det alt sammen klares med hjælp fra Caterbar. Se linket for mere information: https://www.caterbar.dk/