Passionada er blevet en af nutidens hotteste cocktails – især hos kvinder. Cocktailen smager både sødt og friskt, og er samtidig meget nem af lave. Lær opskriften på Passionada i artiklen her. Passionada har ikke mange år på bagen, men har hurtigt opnået stor popularitet og hitter i øjeblikket på barer og natklubber landet over. Hvor cocktailen stammer fra vides ikke, men cocktailens kombination af sødme og friskhed, gør at den ikke er at sammenligne med andre cocktails. Cocktailens navn må antages at stamme fra passionsfrugten, som er Passionadaens mest centrale element.
Passionada Opskrft:
– 2 CL Vodka
– 2 CL Vanilje Monin
– 2 CL Sukkersirup
– 2 CL Passionspuré
– 2 CL Appelsinjuice
– Isterninger
Sådan laver du en Passionada:
1. Find et glas, gerne et lowball glas.
2. Hæld vodka, vanilje monin, sukkersirup, passionspuré, appelsinjuice og isterninger i en shaker og ryst shakeren i cirka 5 sekunder.
3. Hæld shakerens indhold over i dit glas.
4. Tilføj sugerør og overskåret passionsfrugt.
Du er nu klar til at serverer læskende passionadas for dit næste selskab.
Om du har brug for en professionel bartender, en komplet bar-løsning eller gerne vil tage dit arrangement til det et højere niveau med en ginsmagning eller et cocktailkursus, kan det alt sammen klares med hjælp fra Caterbar. Se linket for mere information: https://www.caterbar.dk/